Uusi webinaarisarja tulevaisuuden kestävästä teknologiasta – seuraava webinaari 14.12.

  • Turun korkeakoulut käynnistivät tänä syksynä yhteisen webinaarisarjan, jossa keskitytään teknologiaan ja kestävään kehitykseen.
  • Aboa Tech Talks -sarjassa tuodaan esiin innovatiivista teknologista tutkimusta ja uusia teknologioita, jotka voivat tarjota ratkaisuja aikamme monimutkaisiin globaaleihin haasteisiin.

– Tutkimus ja innovaatiot esimerkiksi puhtaan energian, kestävän kemiantekniikan, uusiutuvien materiaalien, biotalouden ja kiertotalouden aloilla ovat ehdottoman tärkeitä, jos haluamme siirtyä kohti ilmastoystävällisempää ja kestävämpää tulevaisuutta. Näitä asioita haluamme tuoda esiin Aboa Tech Talksissa, sanoo Johan Bobacka, Åbo Akademin analyyttisen kemian professori.

Seuraava Aboa Tech Talks järjestetään 14. joulukuuta 2021 klo 9.30-11.30. Aiheena on auringon voimalla toimivat teknologiat, ja miten tutkijat voivat tarjota ratkaisuja globaaleihin ongelmiin kestävällä tavalla.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille, mukaan lukien teollisuuden, viranomaisten, kolmannen sektorin, tutkijoiden ja opiskelijoiden edustajat. Webinaari järjestetään englanniksi.